Smslån utan uc

I det här inlägget tänkte vi gå igenom varför det finns smslån som inte tar UC och även vilka smslån som inte gör det. Det finns en anledning varför man ska undvika UC och det kan helt enkelt skada din kreditvärdighet om du har för många UC tagna på dig.

Vad är UC?

UC, eller Upplysningscentralen som det också heter, är Sveriges största kreditupplysningsföretag. UC är ett kreditupplysningsföretag som bland annat erbjuder företag att kolla hur din kreditvärdighet ser ut. Nästan alla dom större bankerna använder UC när dom ska kolla din kreditvärdighet.

Därför ska du undvika att ta smslån med UC

Den största anledningen varför du ska undvika att ta lån som använder sig av upplysningsCentralen är på grund av att storbankerna kan anse att din kreditvärdighet är dålig om du har för många upplysningar gjorda från UC. Det kan låta trångsynt men storbankerna är extremt försiktiga. Även vissa telefonföretag kan använda sig av UC vilket innebär att det kan vara svårt att ta ett abonnemang eller liknande.

Smslån utan uc

Självklart ska inte ett smslån sätta stopp för ett framtida bolån, så därför har dom ledande smslåneföretagen valt ett annat upplysningsföretag som storbankerna INTE använder. I vår lista med smslån utan uc kan du se alla dom kreditgivarna som inte tar UC. Genom att låna pengar genom någon av dom alternativen så behöver du inte vara orolig att Storbankerna tvekar på din kreditvärdighet.