Smslån som är gratis – så fungerar det!

När många ser att man kan låna pengar utan att betala en krona i ränta eller avgifter så frågar man ofta sig själv om det verkligen är sant och man blir nästan helt säker på att det är en scam. Men nej, det går faktiskt att ta ett smslån gratis och vi berättar varför och hur du ska göra.

Många förknippar smslån som ett väldigt dyrt lån som ofta sätter dig i långa skuldfällor. Visst kan det vara så för den som lånar pengar och inte betalar tillbaka. Ännu konstigare blir det då om man läser att man kan ta ett smslån gratis och inte betala en krona i ränta eller avgifter. Men det är ingen som lurar dig utan det finns goda anledningar varför du får låna pengar gratis.

Så fungerar det

Enkelt förklarat så lånar kreditgivare ut pengar till dig helt gratis för att dom vill visa dig hur enkelt det är att ta ett smslån. Nyckeln med att ge ut smslån på ett framgångsrikt sätt är att kunna göra det smidigt och enkelt utan strul och får du då prova ett lån gratis som fungerar så kommer du med stor sannolikhet att låna där igen. Så lånen är faktiskt helt utan ränta och avgifter. Sen finns det dom företag som säger att dom har “räntefria lån” men som sedan tar en uppläggningsavgift eller liknande som gör att det inte blir gratis ändå. Vi har valt att inte ha med dom företagen på vår lista om gratis smslån som tar en extra avgift, utan alla smslån vi jämför som gratis är verkligen 100% gratis.

Vad finns det för nackdelar?

Det finns egentligen inga direkta nackdelar. Men om du till exempel inte klarar av att betala tillbaka ditt lån i tid, så tillkommer det en förseningsavgift som kan variera väldigt mycket beroende på företag. Vi rekommenderar ingen att ta ett smslån om man vet att man kommer ha det svårt att betala tillbaka det i tid. Vår uppgift som hemsida är att jämföra dom bästa smslånen och ha rätt information tillgänglig så att du kan ta ett sms lån direkt och känna dig nöjd med vår information. Vi hoppas att du hittar ett lån som passar dig bäst. Lycka till!